Produkty pro umělá sladidla (7)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Mandlové vločky 250g

Mandlové vločky 250g

Přírodní mandle, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a tím mají prospěšné účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, látku, která zastavuje oxidační procesy, čímž uvolňuje cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu: vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor.&nbsp;<strong>Složení:</strong> mandle&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2489kJ/602kcal - 30% DDD*Tuky 50,6g - 72% z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g - 20%Sacharidy 9,5g - 4% z toho cukry 5g - 6%Bi
Malá himálajská sůl 1000g vivio

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa: z východního pásu Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé po světle růžovou a tmavě červenou. Byla vytvořena před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční stolní sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himajalská Vivio je k dispozici ve dvou variantách: malé a granulované. Himalájská sůl se častěji používá než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejný účel, ale také se hodí do koupele. V tomto případě přidejte přibližně 10 g soli na 1 litr vody do koupele. Po koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. Testy ukazují, že konzumujeme příliš mnoho soli.
Sušené Meruňky 1000G

Sušené Meruňky 1000G

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta karotenu a vitaminů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně cukrovky, srdečních chorob a obezity. Meruňky jsou vynikajícím zdrojem beta-karotenu, luteinu, zeaxantinu a vitaminů C a E. Beta karoten - který dodává meruňkám jejich žluto-oranžovou barvu - slouží jako prekurzor vitaminu A, což znamená, že vaše tělo ho může přeměnit na tento vitamin. Tyto všechny živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšovat zdraví trávicího systému. Draslík podporuje nervovou signalizaci, svalové kontrakce a rovnováhu tekutin. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snížit riziko mrtvice.
Sušené Meruňky 1000g

Sušené Meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snižovat riziko mrtvice. Jsou skvělou volbou na chutné a zdravé občerstvení, ať už jako kaše nebo müsli. Mohou být použity jako součást suchých pokrmů, jako příloha k masu nebo salátům. Můžete z nich připravit lahodnou meruňkovou omáčku k masu a náhradu masa, jako jsou sójové produkty a seitán.
Sušené meruňky 1000g

Sušené meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně diabetu, srdečních chorob a obezity. Barva meruněk, žluto-oranžová, je způsobena přítomností karotenoidů, které slouží jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou také dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet hypertenzi a snižovat riziko mrtvice. Sušené meruňky jsou chutnou a zdravou svačinkou, používají se k přípravě kompotů a jako součásti.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.